Начална страница / Поп-фолк / ПРИЗНАНИЕ!!! Емилия изнуди Коко да лъже за побоя
ПРИЗНАНИЕ!!! Емилия изнуди Коко да лъже за побоя

ПРИЗНАНИЕ!!! Емилия изнуди Коко да лъже за побоя

Емилия е потънала в земята от срам след като Коко Динев я преби жестоко. Първо певицата се опита да излъже, че е катастрофирала, по-късно разбра че тази версия няма да мине се отказа от нея. Фолкаджийката била ужасена от това, че навсякъде се коментира как брутално била пребита от любимия и Коко.

Тя не искала да се разбира, че е със счупен нос и се чудеше какви ли не версии да измисли за да потули случая. Емилия умишлено измисли версията с катастрофата за да може да замаже срама, който е принудена да носи. Скоро след като навсякъде се разнесе клюката за побоя, Емилия взела решение.

Тя се примолила на побойника Коко да даде изявление. Идеята била да каже пред журналистите, че няма нищо вярно в това, че бил любимата си. По този начин русокоската щяла да запази честа и самочувствието си. Без това била толкова унижена и обидена.

Коко помислил малко и в крайна сметка се съгласил да излъже пред камерите. Изявлението направил в предаването на Сашо Диков. Пиперливият водещ го разпита за професионалните му ангажименти. След това обърна предването на „Искерено и Лично“ и започна да му задава въпроси свързани с Емилия.

Точно тогава той използва момента да измрънка, че не е посегнал на любимата си. За съжаление тези думи не прозвучаха много достоверно и едва ли зрителите му повярваха. Пострадалата певица се почувства още по зле когато Динев изтърси, че с нея са просто добри другарчета.

Еми не може да си намери място от нерви и срам. Тя се чувства ограбена и неоценена. Винаги е била опора на Коко, а той се държи така зле с нея споделят приятелки от обкръжението и.

Коментари

коментара

Scroll To Top