Начална страница / Поп-фолк / Родни чалгарки лъжат за турнета зад граница
Родни чалгарки лъжат за турнета зад граница

Родни чалгарки лъжат за турнета зад граница

Фолк дивите от фирма Пайнер отново станаха център на внимание за медиите. Всички знаят, че те постоянно посещават различни страни из целия свят за да радват българите зад граница.

До тук всичко е добре, като изключим така желаните турнета от всички чалга звезди с дестинация Америка. Страната на неограничените възможности винаги е привличала нашите момичета да пеят там.

Дали, обаче всичко е изрядно и така идеално с техните посещения? Това се питат всички, които посещават участията им. От щатските власти редовно проверяват документите им дали отиват там с работна или туристическа виза.

Сами разбирате разликата каква е. Ако отидат с туристическа виза в Америка нашите момичета могат да заработят на частно, а ако са с работна виза плащат данъци такси за изкараните пари.

Освен това родните фолк диви се хвалели за многобройна публика и претъпкани зали. Запознати разбиват и този мит. Оказва се, че певиците не веднъж се налагало да пеят пред едва 50 човека. При последното си участие Джена успяла да събере едва 60 човека в малка пицария, която се държала от сърбин.

Малко преди това пък Райна докарала на участието си в Чикаго не повече от 250 човека и то с големи мъки. И това се случило за целия и престой от три дни. Най-драматично било положението при Таня Боева. На участието си тя събрала едва 20 човека.

Коментари

коментара

Scroll To Top