Начална страница / Поп-фолк / Трябва ми нова мивка в банята…откъде да започна?
Трябва ми нова мивка в банята…откъде да започна?

Трябва ми нова мивка в банята…откъде да започна?

tehnologii Една добре избрана нова мивка в банята, може да се превърне в ключов играч в обзавеждането в банята. Защото тя посреща и изпраща всяка сутрин и вечер своите собственици. Опциите за новата придобивка в банята са много; мивките за баня днес са стилни, практични и достъпни. Преди обаче да приемат ролята си, ще трябва като собственици на банята, да помислите за редица неща, като размер, цвят, стилистика в интериора на банята.

Независимо дали искате модернистична правоъгълна мивка, или една по-традиционна моноблок с вградени чекмеджета, има толкова богат избор, който да бъде на  разположение и да отговори на всеки стил на баня. Мивката се избира първо според пространството, с което разполагате. Има много видове, които могат да бъдат монтирани на стената или такива компактни, които да оползотворят ъгъла ( за ограничено пространство в банята), но има и модели, които могат да заемат централно място, като една истинска градска чешмичка ( предложение за обмисляне). При все това, новите мивки за баня, могат да дойдат в комплект с шкаф или чекмеджета което да спести още малко от ценното пространство в банята.

 Формата на мивката е също толкова важна, колкото размерите й, защото формата осигурява редица предимства на вида обзавеждане в банята. По-традиционният вариант за мивка с обли форми пасва на много стилове в банята, докато правоъгълните заемат повече пространство и придават по-солиден вида в банята.

В банята, специално в обзавеждането е много важно различните елементи от оборудването и обзавеждането в банята, с аксесоарите… Контрастните стилистики могат да се допълват брилянтно, обаче винаги е добре да се избира мивката, гледайки към душа, тоалетната, размера на банята. Цветът също може да изиграе своята роля особено като допълнение или контраст на цветовите схеми инкорпорирани в банята.

Мивката не трябва да е компромис между цена и качество, всяко решение за нова мивка в банята може да се окаже дългосрочен избор – в сигурност, естетика и функционалност.

 

 

 

Коментари

коментара

Scroll To Top