Начална страница / Поп-фолк / Ужас!!! Ивена спипа гаджето си с друга
Ужас!!! Ивена спипа гаджето си с друга

Ужас!!! Ивена спипа гаджето си с друга

Наскоро Ивена изпадна в много неловка ситуация. Фолк певицата хванала гаджето си в леглото с друга. Всичко се случило когато един от ангажиментите и отпаднали и тя решила да се прибере у дома. Влизайки попаднала на грозната сцена. Приятелят и бил много изненадан и започнал да се оправдава пред приятелката си. Най-напред се опитал да пробута номера с това, че е пийнал повече. След като това не помогнало започнал да нарежда, че едва ли не момичето го е задърпало на сила в леглото.

През това време случайната бройка събрала дрешките си от пода и се измъкнала незабелязана. Ивена била страшно разочарована от приятеля си. Тя била толкова влюбена в него, че дори се виждала в булчинска рокля. Явно той не е бил на същото мнение. След грозната случка красавицата събрала всичките му вещи в средата на дома и и го изритала го като мръсно куче. Той неутешимо плачел и я молел за прошка, но без никакъв успех.

След неловката ситуация Ивена се обадила на близка приятелка, на която да се оплаче. Близките и били категорични, че не трябва по никакъв повод да му прощава. Те и казвали, че щом веднъж го е строил няма да се посвени да го направи отново. Все още виновният мъж продължавал да и звъни и да иска да се съберат, но Ивена е категорична. Сега тя гледа смело напред, като най-важна сега е кариерата и. Въпреки, че напоследък и се събраха доста неприятности тя не се предава, а гледа филосовски на нещата.

Коментари

коментара

Scroll To Top