Начална страница / Поп-фолк / Ужас!!! Коко Динев преби Емилия
Ужас!!! Коко Динев преби Емилия

Ужас!!! Коко Динев преби Емилия

Поп-Фолк красавицата Емилия била жестоко пребита от съпруга си Коко Динев. Преди няколко дни беше съобщено, че Емилия уж била катастрофирала, но всъщност истината е друга. Това съобщиха от офиса на фирма „Пайнер“.

Страшното разкритие около отношенията на певицата и Коко Динев била направила много близка приятелка на Емилия. Пред журналисти тя разказала колко зле се чувствала певицата. След тежкия побой тя се чувствала много стресирана, постоянно сънувала кошмари, треперела от страх да не би Коко отново да се появи и да и посегне.

Близки на Еми я посъветвали да пусне жалба в полицията, но тя не била сигурна. Само крещяла „Той ще ме убие“. Не смеела да излезе на вън и да се среща с хора. След тази ужасяваща случка красавицата се затворила в себе си и все по малко общувала с близките си. Дори била изпратила сина си Иван при баба му за да не става свидетел на грозните гледки.

До тежката свада се стига след жесток скандал между иначе така влюбените гълъбчета. По не потвърдени източници Коко Динев влачил жена си по пода на къщата им в Сандански. Удрял я ритал я брутално, дори я обиждал с много нецензурни думи. Това твърдят очевидци, които искат да запазят самоличността си в тайна. Стигнало се до там,че озверелият мъж счупил чиния в лицето на Емилия. Добре, че бодигардите на побойника го осмирили. Момичето било закарано в болница. На следващия ден самият Динев отишъл да прибере жена си. Тя посикала да се разведе с него, но той и казал че никога няма да се разведе с нея.

Коментари

коментара

Scroll To Top