Начална страница / Поп-фолк / Ужас! Преслава заприлича на анорексичка
Ужас! Преслава заприлича на анорексичка

Ужас! Преслава заприлича на анорексичка

На последното си участие преди няколко дни Преслава буквално ужаси своите фенове. Певицата се появи пред публиката с къса секси рокля, но гледката не беше никак приятна. Това споделят присъстващите на участието и са видимо притеснени за красавицата.

Напоследък Преси толкова много е отслабнала, че е заприличала на скелет. Краката и са заприличали на клечки и вместо да изглеждат красиво, те по-скоро ужасяват хората. Запознати споделят, че дори и танцьорките придружаващи фолкаджийката били по-дебели от нея.

Когато някой от близките  и заговорел, че е много слаба и се притесняват за здравето и, тя се мръщи и дори обижда. Заявява на всички, че така се чувства идеално добре и не би качила и грам повече.

Може би се притеснява защото в началото на кариерата си тя имаше далеч по-пухкава фигура, която със сигурност много повече се харесваше на феновете и.

Тогава тя пък се комплексираше, че е дебела и затова започна да пази всевъзможни строги диети. Сега затова се докара до това тежко състояния.

Повечето хора от обкръжението и са силно притеснени защото напоследък има симптоми на страшната болест анорексия. За момента, обаче певицата не си дава сметка колко сериозно е състоянието и.

Всички много повече я харесваха, когато по тялото и все още имаше месце. С голям интересе ще продължим да следим състоянието на Преслава за да видим до къде ще стигне в стремежа си да е много слаба.

Коментари

коментара

Scroll To Top