Начална страница / Шоубизнес / 120 000 евро струва рожденият ден на Дарина Павлова
120 000 евро струва рожденият ден на Дарина Павлова

120 000 евро струва рожденият ден на Дарина Павлова

Грандиозно парти по случай 50 – тия си рожден ден устрои Дарина Павлова. Събитието се състоя в замък в Рим, който беше нает специално за случая. В петък на 14.06 вдовицата на Илия Павлов посрещна над 300 отбрани елитни гости. Според сигурни източници на вестник „Шоу“ рожденият ден на Дарина струвал над 120 000 евро.

Въпросният замък в който се състояло събитието се казва „Палацо Бранкачо“. Над 100 подбрани сервитьори в бели костюми се грижели за гостите.  Специално за случая имало подбран оркестър, който се грижел за настроението на гостите. За отбраните  елитни приятели на госпожа Павлова имало най-различни развлечения.

На елитното събитие и присъствал и самият Силвио Берлускони, който е близък приятел с българската мултидама. Акцентът на рожденият ден бил насочен към българската роза. Навсякъде из замъка били разпръснати цветове от уханното растение. Букети красяли всеки ъгъл, а аромата не останал незабелязан от гостите.

На тържеството присъствали отбрани политици, бизнесмени известни личности от италиянския елит. Много актьори и музиканти също уважили рожденничката. Една от специалните и гостенки била актрисата Орнела Мути.  За събитието били наети и професионални фотографи, които овековечили събитието. Сред българските гости се наредиха близката приятелка на Дарина – Марта Вачкова и гадателката Теодора Стефанова. Освен тях имало изявени бизнесмени и хора на културата.Най-скъпите и гости разбира се били трите и деца. Заради празника на майка си те се събраха от различни краища на света. Тя искренно се радвала на тяхното присъствие. Дарина споделя, че децата и са най-голямата госрдост.

Коментари

коментара

Scroll To Top