Начална страница / Шоубизнес / Андрей и Надя отново заедно?
Андрей и Надя отново заедно?

Андрей и Надя отново заедно?

Бившата водеща на шоу „Елит“ Надя Иванова и Андрей Арнаудов отново са заедно. За пръв път се появиха като двойка на рожденият ден на Евгени Минчев. Много от присъстващите останаха изненадани от гледката и започнаха злостни коментари по техен адрес. По-късно след края на шоуто „Къртицата“ двамата афишираха връзката си и пред медиите.

Двамата имаха дългогодишна връзка, но приключи преди седем години. Младата актриса и опосумът имаха много бурна любов , но се разделиха. След това всеки пое по свой път. Както знаем Андрей беше женен за красива сръбкиня. Двамата имаха брак много кратко време и затова не беше никак трудно на Андрей да превъзмогне загубата. Тя пък от своя страна се върна в родна Сърбия, където продължи да работи като водеща на предаване и фотомодел.

От миналото лято чувствата на Надя и Андрей пламнали отново и се разгорели в буен огън. От тогава са по влюбени от всякога. Според сигурни източници двамата вече живеели заедно и дори правели планове за деца. За да бъдат щастливи, двамата приключиха предишните си връзки. Надя излизаше с влиятелен бизнесмен, а Андрей имаше връзка с балерината Маргарита Будинова.На партито след края на Къртицата двамата не спираха да афишират любовта си един към друг. Компания им правеха Иван и сегашната му половинка Ирина Сърачинова. Все по-често четеримата могат да бъдат засечени заедно на различни места. Това е индикация за журналистите, че вече двамата опосуми не се свенят да покажат любимите си пред хората.

Коментари

коментара

Scroll To Top