Начална страница / Шоубизнес / Бареков пред нервна криза заради Къци Вапцаров
Бареков пред нервна криза заради Къци Вапцаров

Бареков пред нервна криза заради Къци Вапцаров

Къци Вапцаров е подлудил новите си колеги в TV7. От скоро той работи в телевизията на Береков. Култовото му шоу „Риск печели риск губи“ се завърна след дълги години отсъствие.

Къци се възроди от пепелта след като участва в култовото предаване „Вип Брадър“. Там беше под постоянните подигравки на съквартирантите. Това не беше случайно защото начинът му на живот е твърде различен от техният.

Когато преговорите между Къци и Бареков започнали в началото всичко било наред. Скоро след това Кацамун започнал да предявява невиждани претенции, които изкарали Бареков извън кожата му.

Едно от нещата, които Къци искал било предаването му „Риск печели риск губи“ да се излъчва в прайм тайма на телевизията.

В предварителните разговори с ръководството Къци се бил разбрал да започне излъчване в 12 на обяд, а ако има успех можело да се помисли за промяна на времето в което да се излъчва шоуто.

Николай Бареков за малко да изпадне в нервна криза заради прищевките на Къци. Повечето от TV7 не били сигурни в успеха, но решили да опитат.

Култовото шоу беше много гледано за времето си, но беше спряно през далечната 2005 година и сега е време да се възроди в ефира на телевизията на Бареков.

Коментари

коментара

Scroll To Top