Начална страница / Шоубизнес / Део иска дете от хубавицата Елена
Део иска дете от хубавицата Елена

Део иска дете от хубавицата Елена

Покрай колоритното шоу Dancing Stars се заформи и нова любовна двойка в родния елит. Део и Елена се запознаха покрай участието си в шоуто. В началото двамата криеха връзката си. Това беше така защото той току що беше приключил дългогодишното си съжителство с Лора Караджова. И двамата твърдят, че са запазили приятелските си отношения.

Новата тръпка на Део, толкова е влязла под кожата му, че двамата дори правят планове и за деца. Нормално е като се има предвид, че Део скоро навършва 38 години. Дали на същото мнение е и 15 години по младата от него Елена? Навярно връзката им става доста сериозна защото от скоро двамата вече живеят под един покрив. В социалните мрежи има и много снимки на двамата. Дори хубавата Елена е запознала любимия си с родителите си, които са от красивия родопски град Смолян.

Те не крият, че много харесват Део и се радват на искрената любов на младите. За сега обаче предстои и едно прекрасно лято за Елена и Деян Славчев, както е истинското име на блондина. Двамата правят планове да пътуват на различни екзотични места и да се радват един на друг. Освен това ще могат да бъдат засякани и по родното ни черноморие.

Коментари

коментара

Scroll To Top