Начална страница / Шоубизнес / Део предложи брак на хубавата Елена
Део предложи брак на хубавата Елена

Део предложи брак на хубавата Елена

Део и Елена са сгодени! Щастливото събитие се случило на последното им пътуване до Гърция. Както знаем двамата влюбени прекараха там незабравима романтична почивка.

Спонтанността на Део го накарала да предложи брак на любимата си. Това се случило на романтична вечеря, а Елена дори и неподозирала какво се случва. За Део също било така защото той не бил планирал тази важна стъпка.

Не се бил подготвил с цветя и задължителния за повода пръстен, но Елена не се разсърдила. Той направо отправил заветния въпрос, а красавицата не се бавила и минута с положителния отговор.

Сега двамата се радват още повече на любовта си. Прекарват колкото се може повече време заедно, въпреки че не забравят и професионалните си задължения.

Родителите на блондина много харесвали тъмнокосата красавица и споделяли пред близки и приятели, че точно тя е подходяща за сина им. Елена била много мила и добра и винаги отстъпвала пред инатливия Део.

Тя балансирала връзката им, а точно от това имал нужда Део. След раздялата си с Лора Караджова той не търсел на всяка цена нова връзка. Участието му в танцовалното шоу Денсинг Старс му донесло късмет защото го срещнало с Елена.

Любовта им пламна почти в началото на шоуто и те не криеха това от никого. Двамата много си подхождат и се допълват, това споделяха и техните съотборници от шоуто.

Единственото което остава в момента е, Део да подплъти желанието си да се омъжи за Елена и с пръстен.

Коментари

коментара

Scroll To Top