Начална страница / Шоубизнес / Гала отново загуби гласа си
Гала отново загуби гласа си

Гала отново загуби гласа си

Водещата на ток шоуто „На кафе“ Гала, отново има сериозни проблеми с гласа си. От седмица насам водещата изпитва огромни затруднения да води двучасовото си предаване. Гласът и е под постоянно напрежение и това и се отразява много сериозно. Скоро стартира и новият сезон на „Имаш поща“ и това я натоварва допълнително.

Именно с това натоварване водещата е възвърнала проблема с гласните си струни. Тя се лекува вече година, но явно претоварването казва думата си. Гала е в шок как ще се справи и с двете предавания. Проблемът с гласа и идва когато миналата зима прекарва гнойна ангина. Състоянието и е било доста тежко. Тогава дори тя отсъства цели две седмици от ефира на сутрешното предаване. Замествана беше от колежките и Зейнеб и Джуджи. Гала за пръв път имала проблем с гласа си и затова сега много се тревожи отново да не се стигне до същото. Сега тя ходи в частна столична клиника, където правят всичко възможно да запазят гласа и.

Гала споделя, че това е нещо много кошмарно, и че не го пожелава на никого. Хората не знаят колко е страшно преди да им се случи наистина. Чаровната водеща казва, че дори не е можела да поиска и чаша вода. Това състояние продължило доста дълго време преди да се възтанови напълно. Затова сега тя много се пази и дори последните няколко ефира на предаването тя почти шепне на гостите си като се оправдава с положението си. Последното предаване дори беше почти излъчване на репортажи за да може Гала да пази така нужният си глас.

Коментари

коментара

Scroll To Top