Начална страница / Шоубизнес / Графа с колекция от кецове
Графа с колекция от кецове

Графа с колекция от кецове

Влади Ампов или познат на всички като Графа наскоро представи новото си парче с Михаела Филева и Венци. Парчето вещае голям успех както стана и с миналогодишното „Дим да ме няма“. Видеото към новото парче на Графа е много колоритно и интересно. На критиците веднага им направи впечатление стайлинга на младия певец.

При гостуване в предаването на bTV „Преди обед“ Графа сподели, че не обръща толкова огромно значение на външния си вид. За него е важно да изглежда добре, но не го прави самоцелно. Пред водещите той сподели, че не обръща внимание на нападки или подмятания. По повод изказванията за клипът „А дано, ама надали“ певеца каза, че именно той е избрал червеният цвят на кецовете си.

Кецовете са любимият му тип обувка защото се чувства много удобно в тях. Не скри факта, че у дома има над 50 чифта от удобните кецове. Това не е никак малка цифра, но това не му пречи да попълва колекцията си винаги когато има възможност. Най-важно от всичко за Графа е семейството му и двете му прекрасни дечица. Музиката и изявите му също се посрещат с голям интерес, така че със сигурност лятото ще бъде горещо за талантливия Влади Ампов – Графа.

Коментари

коментара

Scroll To Top