Начална страница / Шоубизнес / Киро Къртицата кръшка на жена си
Киро Къртицата кръшка на жена си

Киро Къртицата кръшка на жена си

В светските среди упорито се коментира, че Кирил Ефремов изневерява на съпругата си Елена. Къртицата, както от скоро го наричат всички след победата в едноименното шоу, се отдава на плътски удоволствия. Явно славата му идва в повече и все по-често може да бъде видян в компанията на различни девойки, но не и красивата му съпруга. Ходенето по различни светски изяви карали Кирчо да се чувства като много голяма звезда.

Актьорът умело отричал за извънбрачните си връзки, като се кълнял че бил верен на съпругата си. Относно провокативните снимки плъзнали навсякъде той обяснявал, че това са много близки негови приятелки. Според него нямало нищо лошо да се забавляват. Това наистина е така, но за сметка на съпругата му, която едва ли че чувства много добре от случващото се със съпруга и.

Иначе, Ефремов ни е добре познат от сериала на БНТ „Под Прикритие“. В шоуто „Къртицата“ се представи много добре и заслужи наистина да бъде първия участник в това риалити, който да носи прозвището „Къртицата“. Той не спечели никакви пари от това участие. За сметка на това доби голяма известност и стана още по-популярен. Това може би ще отвори нови хоризонти пред професионалното му развитие като актьор. Той със сигурност е много кадърен актьор. Не веднъж сме го виждали да участва и във различни реклами клипове и в известни песни на наши поп-фолк певици.

Коментари

коментара

Scroll To Top