Начална страница / Шоубизнес / Луиза Григорова още влюбена в Явор Бахаров
Луиза Григорова още влюбена в Явор Бахаров

Луиза Григорова още влюбена в Явор Бахаров

Звездите от сериала Стъклен дом Луиза Григорова и Явор Бахаров бяха двойка не само в сериала, но и в живота. От доста време, обаче двамата са разделени. Изговориха се много приказки за това, кой е сложил край на любовният им трепет. Според някои източници Явор е зарязал Луиза заради по богато момиче, което никой не познава. Според актрисата отношенията им били чудесни, но къдрокосият актьор взел това решение. Тя нямала друг избор освен да се съгласи с него.

Пред медиите чаровната девойка не крие, че все още обича Явор. Чувствата и са били много силни и не може просто така да затвори тази страница от живота си. Доста е обидена заради лошото отношение на бившия си приятел и това, че е изкарал нея виновна за края на връзката им. Луиза все още си спомня за хубавите моменти прекарани заедно, но все пак гледа напред.

Споделя, че в момента няма човек до себе си, но се надява един ден да открие подходящият партньор, с който да се обичат истински. Луиза е самостоятелна и работи още от 14 годишна, което я прави независима. Тя се гордее с това и категорично не споделя подмятанията, че е глезла или мамино момиче. Тя споделя, че не се влияе от името на известната си родителка. Както знаем майка и е известна дизайнерка.

Коментари

коментара

Scroll To Top