Начална страница / Шоубизнес / Люси Иларионов си сложи пръстен за отслабване в корема
Люси Иларионов си сложи пръстен за отслабване в корема

Люси Иларионов си сложи пръстен за отслабване в корема

Режисьорът на много от поп-фолк певиците Люси се подложи на операция съвсем наскоро. Както всички знаят той имаше големи проблеми заради наднорменото си тегло и това му пречеше както в работата, така и в живота.

С участието си в танцувалния формат „Денсинг старс“, Люси успя да свали цели 31 килограма. Така той подобри значително състоянието си. Беше видимо по-подвижен и килограмите не му тежаха толкова много.

След консултация с лекари беше предложено на Люси да се подложи на операция. Тя е за поставяне на силиконов пръстен в стомаха. Благодарение на него той ще намали поеманото количество храна до 200 грама на прием.

По този начин организмът ще привикне на новия начин на хранене и ще започне да отслабва още повече. В много интервюта Люси е споделял, че излишните килограми не се дължат на някакво заболяване, а на преяждане и неподходящ начин на живот.

След като вече има такъв пръстен в стомаха си режисьорът е видимо по-мотивиран и решен да влезне във форма. Сега той тежи 130 килограма и се надява благодарение на пръстена да мине заветната граница от 100 килограма. Голяма упора му е и приятелката му певицата Ани Хоанг. Тя го подкрепя във всичко и е сигурна в успеха му.

Освен Люси и други звезди са отслабвали с въпросния пръстен. Това са Николина Чакардъкова, Стойка пеперудата и Азис. Те също бяха постигнали завиден успех с борбата с килограмите.

Коментари

коментара

Scroll To Top