Начална страница / Шоубизнес / Мария Игнатова и Рачков се разделят?
Мария Игнатова и Рачков се разделят?

Мария Игнатова и Рачков се разделят?

Телевизионната двойка Рачков и Мария са на път да се разделят. Този слух се носи из светските среди от известно време. Тези предположения правят всички защото двамата отмениха сватбата си.

Феновете им бяха много разочаровани, защото това беше дълго чакано събитие и всички много се радваха за тях. Оказа се, че двамата въобще нямат планове  да вдигат сватба.

Според тях любовта им няма нужда от подпис. Едва ли с тези думи успяха да залъжат бдителните им фенове. Те веднага заподозряха, че между тях има някакви проблеми. Отношенията им не били както преди и едва ли не били пред раздяла.

Мария все още се чувствала депресирана след нападките на политика Волен Сидеров. Все още имала нужда от време за да се отърси от лошите преживявания.

За да не се стигне до раздяла с любимия и Рачков, Мария взела нещата в свои ръце. Решила двамата да се запишат на танци, като по този начин ще се сближат и ще имат възможност за затоплят отношенията по между им.

Феновете им искрено се надяват двамата да преодолеят проблемите по между си и да продължат напред щастливи и влюбени както до сега.

Коментари

коментара

Scroll To Top