Начална страница / Шоубизнес / Мария Илиева и Гена Трайкова са най-недостъпните жени у нас
Мария Илиева и Гена Трайкова са най-недостъпните жени у нас

Мария Илиева и Гена Трайкова са най-недостъпните жени у нас

Наскоро в столично издание се появи класация за най-недостъпните жени у нас. За изненада на много от читателите класацията се води от Мария Илиева.

Красавицата се беше загубила за известно време, но от скоро отново е в полезрението на медиите. Тя бе обявена за най-недостъпната красавица. Това е така защото тя винаги е пазила в тайна личният си живот и оставаше в страни от клюки и нападки от медии и папараци.

На второ място в класацията е топ новинарката на bTV Гена Трайкова. Красавицата с изумрудено сини очи явно е доста недостъпна щом е на второ място в класацията на водещото издание.

Преди време тя имаше връзка с колегата си Венелин Петков, но след дългогодишна връзка те се разделиха. Запознати споделят, че всъщност майката на Венелин не я е харесвала. Свекървата не одобрявала Гена защото семейството и не било богато и заможно.

Скоро след раздялата си, Гена започна връзка с един от музикантите на група „Хиподил“ на име Лъчо. Явно Венелин приел много трудно раздялата с красивата си колежка и дълго ходеше унил.

Недостъпността до личният живот на Гена я нарежда на второ място в класацията за недостъпни жени.

Коментари

коментара

Scroll To Top