Начална страница / Шоубизнес / Мария Илиева слабее заради ново гадже
Мария Илиева слабее заради ново гадже

Мария Илиева слабее заради ново гадже

Поп певицата Мария Илиева напоследък сияе от щастие. Това е видимо не само за близките и хора, а и за многобройните и почитатели.

След като се беше скрила за известно време от медииното пространство, Мария се завърна преобразена от главата до петите. Появата и предизвика голям интерес и тя обиколи едни от най-гледаните предавания по родните телевизии.

Видимо отслабналото тяло на певицата и сияещото и от щастие лице провокира много лични въпроси към нея. Тя винаги е избягвала темата за личния си живот и винаги е предпочитала да говори само за музиката и проектите с които се занимава.

Сега обаче нямаше как да избегне тези въпроси и сподели тайната си за драстичното отслабване. Мария Илиева не спазвала строга диета, а си е изградила собствен хранителен режим. Работата и е такава, че не може да робува на диети с определни храни и количества от тях.

Тя е намерила баланса между храните. Споделя, че хапва повече зеленчуци и плодове, както и не тлъсто месо. Важното, което тя спазва е че вечеря поне четири часа преди лягане. Това давало огромен ефект върху метаболизма и. Освен това поемала по 3-4 литра вода на ден за да пречиства тялото си от токсини.

В още по-личен план поп изпълнителката сподели, че има нов мъж до себе си и се чувства много добре. Той бил музикално насочен. Тя сподели, че в момента получава подкрепата и спокойствието които до сега са и липсвали.

Скоро ще може да видим и новата и еротична фотосесия, като певицата споделя че няма нищо общо с пошлите снимки, които повечето хора са свикнали да гледат. Това е еротика, представена по много нежен и красив начин, споделя Мария Илиева.

Коментари

коментара

Scroll To Top