Начална страница / Шоубизнес / Орлин Павлов и Яна се разделиха окончателно
Орлин Павлов и Яна се разделиха окончателно

Орлин Павлов и Яна се разделиха окончателно

Дългогодишната връзка между Орлин Павлов и танцьорката Яна окончателно приключи. Тази новина потвърдиха и двамата в интервю за известна медия.

Още когато започна телевизионното шоу „Денсинг Старс“ се зашушука, че двойката е на път да сложи край на отношенията си. Тогава те отричаха за тези слухове.

По-късно в шоуто Яна започна да афишира близките си отношения с бизнесмена Петко Димитров. Те двамата бяха екранна двойка в танцувалното шоу.

Всички около Яна и Орлин останали с впечатление, че Яна му слага рога. Истината е съвсем различна, коментираха от обкръжението им. Орлин отдавна бил решил да сложи край на отношенията с чаровната танцьорка.

Причината за това била, че тя искала да има деца и семейство, но синеокият младеж бил далеч от тези планове. Виждала му се твърде сериозна тази крачка да загърби ергенския живот и да създаде семейство с Яна.

По време на „Денсинг Старс’ Орлин се покрил от медийното пространство като заминал в чужбина за да бъде далеч от случващото се. Завърна се чак за рождения ден на Яна. Тогава двамата още не бяха афиширали края на връзката си.

За Орлин това бил по добрия вариант защото в тази ситуация излиза, че той е жертвата. Всъщност той е инициаторът за края на връзката му с Яна.

Тя от своя страна като разбрала накъде отиват нещата с връзката и, реши да оплете в мрежите си заможния бизнесмен Петко Димитров. Сега двамата не се свенят да афишират любовта си навсякъде.

Коментари

коментара

Scroll To Top