Начална страница / Шоубизнес / Пловдивчанка спечели титлата „Мис Силикон 2013“
Пловдивчанка спечели титлата „Мис Силикон 2013“

Пловдивчанка спечели титлата „Мис Силикон 2013“

На пищно шоу в събота беше избрана победителката в конкурсът „Мис Силикон“. Измежду 13 претендентки титлата грабна пловдивчанката Джулиана Гани.

Красавицата е с цели осем пластични операции и успя най-много да впечатли журито. Победитетлакта спечели 10 000 лева и още куп други награди.

Момичетата предложха на многобройната публика цяла програма, а най-доволни останаха мъжете след като претендентките се появиха топлес.

За пръв път тази година и участваше транссексуалната Джулиана Джейма, която пристигна специално от Монте Карло за конкурса.

Тази година журито беше изискано и с голям опит в сферата на красотата. В оценяващите тази година се включиха предишните победителки Гергана Райчевска и Йоанна Христова.

Освен тях в журито бяха Ваня Тошева, която е бившата съпруга на Тошо Тошев, както и певицата Магда. Тя беше придружавана от любимия си Красьо Черния, въпреки че се носеха слухове за раздялата им.

Асдис Ран предизвика голям интерес сред гостите и подобаващо за нея пристигна с час закъснение. Други красавици като Елеонора Манчева и Галена Димова също присъстваха на събитието.

Коментари

коментара

Scroll To Top