Начална страница / Шоубизнес / Радост Драганова остана без мъж
Радост Драганова остана без мъж

Радост Драганова остана без мъж

Водещата на предаването „Огледала“ Радост Драганова напоследък е много посърнала, споделят колегите и от ток шоуто.

Оказва се, че мъката на красивата водеща е любовна и това личи от километри. Както казват хората от два стола остана на земята. Преди време Радост беше омъжена за Явор Златанов.

Двамата имат прекрасна дъщеря, но това не попречи на адвокатката да кръшка на мъжа си. Любовникът беше не кой да е а самият Ники Николов или по добре познат на хората като продуцентът на „Биг Брадър“ и последното шоу „Къртицата“.

Бившият мъж на Радост бил наел дори и хора да я следят с цел да разкрият изневярата. В крайна сметка водещата реши да се отдаде на плътски удоволствия с любовника си.

Това трая само три години и ето, че сега Радост е сама и страдаща за любовта си. Оказва се, че Ники Николов е забърсал ново гадже.

Тя е по-млада и много красива и може би това е подтикнало плейбоя да замени очарователната водеща. Момичето е манекенка и се казва Кристина Несторова.

Тя и Ники отказвали коментари по отношение на връзката си, но споделяли че се обичат и това е най-важно в момента. Криси не смята, че тя е причината за раздялата на Ники и Радост.

Сега вече поостарялата водеща ще се опита да се върне при съпруга си, но едва ли той ще я приеме след като тя му сложи рога.

Коментари

коментара

Scroll To Top