Начална страница / Шоубизнес / ШОК! Росен Петров тежко болен. Търси изход в чужбина
ШОК! Росен Петров тежко болен. Търси изход в чужбина

ШОК! Росен Петров тежко болен. Търси изход в чужбина

Водещеият на неделното предаване „Нека говорят“ Росен Петров от известно време има доста сериозни здравословни проблеми. Това е видимо не само за близките му, но и за участниците в предаването и зрителите.

Водещият изпитва доста големи затруднения при воденето на предаването, защото има сериозен проблем с носа си. Преди доста време носът му пострада по незнайно каква причина. Росен дори отсъства известно време от ефир докато се възтанови.

Когато се завърна носът му определено не беше същият като преди. Видимо деформиран и по-малък си личеше, че Росен Петров е претърпял сериозна операция на носа си.

Някои хора споделиха, че е пострадал при боксов мач, но това останаха само слухове. Истинската причина за проблема му така и не се разбра.

Най-неприятното е, че водещият изпитва сериозни проблеми когато диша защото голяма част от носа му липсва и се налага да диша основно през устата.

Много често се случва в ефир да повтаря въпросите си към събеседниците си защото те не го разбират.

В много неловка ситуация е попаднал водещият на „Нека говорят“, затова той е взел сериозно решение което обмислял дълго време.

Той е решил да потърси помощ в чужбина, където се надява да му помогнат. В предстоящите летни месеци Росен ще прави опити да възтанови носа си.

Надява се, че в чужбина ще намери по-добри специалисти и на есен ще го видим вече преобразен с видимо по-добро самочувствие от сега. Това споделят близките и колегите от предаването.

Коментари

коментара

Scroll To Top