Начална страница / Шоубизнес / Валери Божинов бесен на Николета
Валери Божинов бесен на Николета

Валери Божинов бесен на Николета

Валери Божинов съвсем се видя в чудо със лигавата си жена Николета Лозанова. Наскоро той замина по работа в Италия, а това беше чудесна възможност за жена му да се развихри из столичните заведения.

Тя не се посвени и сама публикува провокативни снимки на нея и Азис, как се натискат като разгонени тинейджъри. Валери направо побеснял като видял грозните снимки.

На Ни Ло, обаче въобще не и пукало какво ще мисли мъжа и за снимките. Неговият глас бил като глас в пустиня и тя правела каквото си иска без да се съобразява с мнението на съпруга си.

Футболиста на Парма се чудел, кой гледа невръстната им дъщеричка Никол, когато майка и си развява байряка по столичните дискотеки.

Почитателите на плеймейтката също били меко казано разочаровани от поведението и. Това не е типично държание за една майка.

Тя не обръща нужното внимание на детето си. Оставила го е в ръцете на бавачки и гледачки. През това време тя не се задържа вкъщи.

Валери сериозно се е заканил на половинката си, само да се завърне в България. Ще и иска обяснение за вулгарните снимки и непристойното и поведение.

Все пак трябва да спазва някакво благоприличие, споделя Валери. Вече е омъжена жена и още повече е майка. Но докато футболиста покорява терените Ни Ло има време да щурмува още заведения.

Коментари

коментара

Scroll To Top