Начална страница / Шоубизнес / Вихра изнудва Иван за пари
Вихра изнудва Иван за пари

Вихра изнудва Иван за пари

Бившата жена на Иван – Вихра тръби из социалните мрежи, че издръжката която плаща Иван за дъщеря им Ава не е достатъчна. Въпреки, че бащата се издължавал до стотинка всеки месец Вихра упорито роптаела и се оплаквала на всички как не и стигат парите за нищо.

Бившата на опосума завиждала, че той изкарал много пари от шоуто „Къртицата“, но тя не видяла и лев от тях. Все пак Иван вече има ново семейство, което е на първо място. Вихра определено злобее и завижда на Ирина Сърачинова, че успя да отмъкне под носа и съпруга и.

Чернокосата красавица роптаела къде ли не, че Ава не получава нужното внимание от баща си. Той обръщал много повече внимание на децата на Ирина. Вихра се дразнела ужасно много, че Иван ги развеждал по детски партита и им угаждал на всички прищявки. За съжаление не се държал със собственото си дете. Това разгласявала Вихра наляво и надясно.

Сега отчаяната съпруга мисли вариант, с който да изнудва за пари бившият си съпруг. Той не остана безучастен към нападките на Вихра. Той сподели, че е много грозно от нейна страна да се принизява толкова ниско и да проси пари. Иван я обвинява, че не може да вижда дъщеря си когато иска. Най-лошото било, че Вихра настройвала малката Ава срещу баща си.

Много пъти Вихра умишлено лъжела само и само да не може Иван да изведе дъщеря си във времето което му се полага по закон. Иван се опитва по всякакъв начин да е близо до Ава, но с големи усилия и скандали с бившата си съпруга.

Коментари

коментара

Scroll To Top