Начална страница / Спорт / Ивет Лалова стяга сватба на есен
Ивет Лалова стяга сватба на есен

Ивет Лалова стяга сватба на есен

Българската лекоатлетка Ивет Лалова взриви спортните среди с чудесна новина. Красавицата ще сключи брак тази есен, а датата е 21 септември. Мъжът с който Ивет ще се врече във вярност е дългогодишният и приятел Симоне Колио. Той е италианец и също е лекоатлет като нея.

Влюбената двойка още не е решила къде ще прекара медения си месец, защото и двамата в момента са много заети със спортния сезон. Дори и подготовката за сватбата са я разделили на две части. Преди сезона ще организират една част от събитието и след сезона ще довършат останалата част по организацията.

Двамата спортисти са решили да не разчитат на сватбени агенции за организацията. Ивет споделя, че иска да усети духа и емоцията от това да организира сама най-мечтания ден в живота си. Една част от ангажиментите вече са отхвърлени, споделя бъдещата булка пред свои близки.

Най-важното – роклята на булката вече е готова. Сега красавицата е малко по-спокойна. Има още много работа докато всичко бъде свършено, но има и още доста време до заветния ден. Влюбените споделят, че на същата дата се очертава да сключат брак и още други известни атлети, но не спомена имена.

Ивет е сигурна, че сватбата и ще бъде прекрасна. Планирали са венчавката да бъде в църква в Риети. Празненството след самия ритуал ще бъде в абатство, което се намира не далече от малкото градче. Симоне и любимата му описват мястото на сватбата им като много живописно и романтично.

Надяват се всички гости, които са поканили да имат възможността да присъстват на техния вълшебен ден. А до тогава ги очаква доста труд и състезания, но и много трепети по подготовката на сватбеното тържество.

Коментари

коментара

Scroll To Top