Начална страница / Свят / 11 годишно момче стана баща
11 годишно момче стана баща

11 годишно момче стана баща

Невижданата история се разиграла в Нова Зеландния. Невръстно 11 годишно момче станало баща. Това оповестила самата майка, която е на 36 години. Родилката всъщност била майка на съученик на младият татко. Тази случка хвърли в потрес всички жители на страната.

Тази новина беше предадена от агенция АФП и предизвика много гневни коментари. Правителството на страната незабавно щяло да обсъди мерки за промяна в законодателството. В момента в закона нямало никаква опция да се осъждат жени за сексуални посегателство върху невръстни момчета. Имената и на двамата не се съобщават. Медиите веднага разпространили невижданата новина. В социалните мрежи също плъзнаха много новини и слухове около тази потресаваща случка.

В световен мащаб това не е първото такова събитие. В Америка преди известно време млада 32 годишна учителека имаше връзка със свой невръстен ученик. Историята се разиграла в Ню Йорк  дори двамата правели планове за деца. По-късно тези планове се осъществили. Двамата били много влюбени и били готови на всичко за да запазят връзката си, знаейки че тя не се одобрява от никого. Близките им били против, но те успели да съхранят чувствата си. Двамата изчакали, докато младежът навърши пълнолетие и 32 годишната жена родила дете на своя ученик. Законите в Америка са доста строги и след като властите научили за случката, учителката била изгонена от училище. Скоро след това било заведено и дело срещу нея за посегателство над непълнолетното момче.

 

Коментари

коментара

Scroll To Top