Начална страница / Свят / Цветанов пред развод
Цветанов пред развод

Цветанов пред развод

Бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред развод.

От скоро дори се твърди, че той ще се развежда със досегашната си съпруга, от която има три деца. На няколко пъти Цветанов е засичан в компанията на прокурорът Ася Петрова. За хората от парламента вече не е тайна за интимните отношения между двамата. Те дори вече не се криели и излизали свободно на срещи.

Бившият министър уредил и ведомствено жилище за прокурорката, пишат от вестник „Уикенд“. Жилището се намирало в иделаният център на столицата, а госпожа Петрова плащала едва около 60 лв наем за просторното жилище. Това е смешна сума за подобно жилище и то в центъра на София, възмущават се хора запознати със случая.

Съпругата на Цветанов вече знаела за интимната връзка на съпруга си, но не можела да направи нищо. Той все по рядко се прибирал у дома при семейството си. Винаги намирал оправдания и нощувал в жилището на Ася Петрова, от където не веднъж бил засичан да излиза. Цветанов винаги се оправдавал, че се среща с прокурорката само и единствено по работа и отричал интимните им отношения.

От своя страна привлекателната жена също хлътнала по бившият министър. От скоро дори се говори, че тя е напуснала съпруга си. Шуменският лекар Валентин Петров отказва коментар по въпроса.

Коментари

коментара

Scroll To Top