Начална страница / Свят / Дженифър Анистън отново отлага сватбата си
Дженифър Анистън отново отлага сватбата си

Дженифър Анистън отново отлага сватбата си

44 годишната холивудска актриса Дженифър Анистън за пореден път отлага сватбата си. Това оповести американското издание Femile first. Поради много служебни ангажименти, Джен и годеникът и Джъстин Теру отлагат и този път важното събитите.

Красивата блондинка споделя пред изданието, че в момента и двамата са изключително заети. Освен това ремонтът на дома им в Бел еър няма да приключи навреме. Това е немислимо и за двамата и затова от няколко седмици подготовката за пищното сватбено тържество за преустановени. Въпросната къща актрисата купува миналата година на стойност 21 милиона долара. Ремонтът и до сега надхвърля скромните 6 милиона долара. Това е така, защото се правят цели реконструкции за да може имението да придобие вид, който актрисата и годеникът и Теру искат.

Двамата влюбени искат сватбата да бъде именно в новият им дом и затова отлагат предстоящото събитие. Да припомним на читателите, че Дженифър Анистън получи предложението за брак миналата година. От тогава двамата са много заети и сватбата не е на дневен ред съобщават близки до младата двойка.

Дали, обаче актрисата умишлено не отлага събитието? Джен беше омъжена преди доста време за актьора Брад Пит. След пет годишен брак двамата се разведоха. Сега Брад е омъжен щастливо за друга добре позната ни актриса – Анджелина Джоли. На Анистън и беше необходимо доста време за да се справи с раздяла с Брад Пит. Въпреки това след няколо връзки сега е щастлива с Джъстин Теру. Остава само да чакаме двамата да минат под венчилото в новият им дом в Лос Анджелис.

Коментари

коментара

Scroll To Top