Начална страница / Свят / Джей Ло заряза Каспър
Джей Ло заряза Каспър

Джей Ло заряза Каспър

Дженифър Лопез и Каспър вече не са заедно, подозират американските таблоиди. Джей Ло се залюби с танцьора си преди повече от две години. Двамата бяха много влюбени, но все по-често прекарват времето си разделени.

Двамата се събраха малко след като певицата се раздели с бащата на децата си Марк Антъни. Тя не се притесни от голямата разлика във възрастта и двамата се отдадоха на страсти.

Ето, че след толкова време любовта им угасва и двамата са на път да сложат край на отношенията си. По време на връзката им Джей Ло даваше мило и драго за младото си гадже.

Правеше му скъпи подаръци и той явно беше много доволен от този факт.

Каспър придружаваше красавицата навсякъде, дори и на концерта който се проведе у нас преди време. Явно обаче, две години са достатъчни на влюбените гългъбчета да се наситят един на друг.

Може би, ноякоя нова тръпка е завладяла сърцето на Джей Ло за да реши да разкара красивия Каспър. Запознати пък коментират, че може би певицата иска да прекарва повече време с децата си.

Коя е истинската причина за любовната разлъка само те двамата знаят. На няколко пъти Джей е виждана в компанията на бившия си съпруг Марк Антъни.

Веднага тръгнаха подмятания, че може скоро двамата да се съберат отново заедно. Те не са прекратили отношенията си напълно защото не искат децата им да се чувстват изолирани от нито от един от родителите си.

Коментари

коментара

Scroll To Top