Начална страница / Свят / Джони Деп отбеляза скормно рождения си ден
Джони Деп отбеляза скормно рождения си ден

Джони Деп отбеляза скормно рождения си ден

Звездата от „Карибски пирати“, наскоро имаше рожден ден. Актьорът стана на 50 години, но вместо да устрои пищно тържество и да покани всички знаемнитости, той реши да отбележи празника си съвсем скромно.

Господин Деп преценил, че не е нужно да вдига голямо парти и предпочел да прекара вечерта на рождения си ден само с двете си деца. Заедно с дъщеря си Лили-Роуз и сина си Джак отишли на вечеря в известен ресторант.

Двете деца на известния актьор са вече големи съответно на 14 и 11 години и могат да придружават баща си без проблем.

Тримата вечеряха сами, защото както знаем Джони Деп и Ванеса Паради се разделиха. Това стана миналата година по настояване на Ванеса. Въпреки това актьора споделя пред американски таблоиди, че все още обича майката на децата си.

За Джони скромното празнуване на рождения му ден било много по добър вариант, отколкото цялата суета и организация на голямо и шумно парти. Това било напълно безмислено за известния татко.

Децата на Ванеса и Джони били много щастливи, че прекарали вечерта с баща си. Той е много зает със снимки по различни филми и почти не му остава свободно време.

Те много се зарадвали, че той отделил цялата вечер за да бъде близо до тях.

Те разговаряли смели се и се забавлявали истински. Тази информация била потвърдена от персонала на ресторанта, където вечеряло звездното семейство.

Коментари

коментара

Scroll To Top