Начална страница / Свят / Джъстин Бийбър идва в България
Джъстин Бийбър идва в България

Джъстин Бийбър идва в България

Идолът на хиляди момичета у нас Джъстин Бийбър ще изнесе концерт в нашата страна. Той смята да включи България в европейското си турне. Това сподели репортерът Иван Черкезов. Очаква се събититето да е на 9 септември, но още не е потвърдено. Многобройните фенки на Бийбър могат само да ликуват и да очакват с нетърпение срещата си любимия им идол.

Фенките са още объркани защото информацията не е потвърдена, но се очаква това да стане съвсем скоро, когато ще стане ясно, кой ще организира концертът му у нас. Очаква се събитието да бъде с зала „Арена Армеец“, където се провеждат всички по големи и мащабни събития. Да си припомним, че там бяха и концертите на Джей Ло, Мадона и други световно известни звезди.

За подгряващи звезди се очаква да бъдат поканени Боги от „X Фактор“, както и Дивна и Миро. Няколко са градовете в Европа, които са потвърдили участието на младата звезда. Това са Лондон, Берлин, Милано, Кьолн, Рим и други. Някои от страните които посети канадската звезда бяха Франция и Норвегия. През това време фенките на Джъстин Бийбър могат само да се надяват скоро да се срещнат с любимия си певец и да изживеят едно страхотно преживяване.

Коментари

коментара

Scroll To Top