Начална страница / Свят / Хайди Клум вече не страда за Сийл
Хайди Клум вече не страда за Сийл

Хайди Клум вече не страда за Сийл

Интересно действие от страна на модела Хайди Клум накара почитателите и да смятат, че тя вече е забравила със сигурност бившия си съпруг певеца Сийл. Както знаем двамата се разведоха преди време поради различия в характерите. Така те обясниха пред медиите и съда за решението си.

Както някои от вас знаят Хайди беше татуирала името на чернокожия певец в знак на любов към него. Сега, обаче след развода тя реши да заличи татуса и да няма нищо, което да и напомня за бившия и съпруг.

За тази цел моделът се подложи на няколко лазерни процедури по отстраняване на татуса.

Певицата направи тази татуировка през 2008 г. при подновяване на брачните обети със Сийл. От брака си с певеца, Хайди Клум има три деца. Това са Хенри Гюнтер, Джоан Райли и момичето Лу Сулола. Освен това красивата моделка има и друга дъщеря от предишната су връзка с Флавио Биаторе.

Децата са най-голямото щастие на Хайди, споделят близки от обкръжението и. Разводът и със Сийл беше достра драматичен.

Имаха доста разправии по време на процеса. За това сега моделката реши тотално да скъса с миналото си. Татусът беше единственото нещо, което напомняше за бившият и съпруг.

От всичко личи, че Хайди Клум е загърбила миналото си защото в момента тя има връзка с бодигарда Мартин Кристен. Близки до тях твърдят, че може би той е истинската причина за равода между Клум и Сийл. Това все пак са само предположения и няма никаква потвърдена информация за този слух.

Коментари

коментара

Scroll To Top