Начална страница / Свят / Кейт Мидълтън пазарува от интернет
Кейт Мидълтън пазарува от интернет

Кейт Мидълтън пазарува от интернет

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън никак не се притеснява да пазарува дрехи от интернет. Въпреки, че е част от кралското семейство бъдещата майка много често купува стоки онлайн. Покрай бременността си е поръчала доста интересни модели. Това е много удобно за нея, защото с напредналата бременност все по-често се уморява и изпитва неразположение.

Кейт никога не е парадирала с положението и възможностите на новото и семейство. Затова и много често може да се срещне из лондонските магазини да пазарува сред простолюдието. Това е одобрявано от много хора, но винаги има и злостни коментари по адрес на облеклото и. Както става ясно младата госпожа не обръща кой знае какво внимание на хорското мнение.

Особенно през бременността си Кейт не харчи много пари за дрехи. Това е нормално като се има предвид, че това е временно състояние. Лондонските таблоиди не пропускат да държат сметка на Кейт за това кое колко струва и колко пари е похарчила. Някои от тях и се възхищават как успява да съчетае евтините дрехи с тези, които струват хиляди долари. По време на очакването на бебето тя е много икономична от към покупки. Понякога предпочита да преправи някоя дрехи от колкото да даде пари за нова. Съвсем скоро ще се появи и първият наследник на младото семейство. Херцогинята вече е решила, че ще ражда нормално в компанията на майка си и сестра си.

Коментари

коментара

Scroll To Top