Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/seojedib/addons/visokitokcheta/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Кейт Мидълтън ражда първото си дете | Високи Токчета
Начална страница / Свят / Кейт Мидълтън ражда първото си дете
Кейт Мидълтън ражда първото си дете

Кейт Мидълтън ражда първото си дете

Баронесата на Кеймбридж Кейт Мидълтън постъпи в болница тази сутрин. Още преди изгрев Кейт и Уилям бяха забелязани да влизат в болницата през задния и вход.

Това накара всички да смятат, че вече е дошъл моментът да се появи наследникът на кралското семейство. Неотлъчно до баронесата бил съпругът и Уилям, който бил много развълнуван от предстоящите събития.

Кортежът придружавал кралското семейство влзенал през задния вход на болницата, където ще се появи престолонаследника.

Още след приемането на Кейт в болницата започнала и подготовката на родилката. Цяла Англия тръпне в очакване на появата на бебето.

Все още не се знае какъв е полът му и как ще бъде кръстено то. Още в самото начало на бременността на херцогинята започнаха да се правят залози за полът и името на малкото бебе.

Цялата страна е в еуфория, тъй като Кейт трябваше да роди преди седмица, а сега всички се надяват днес да бъде щастливото събитие за цялото кралско семейство.

Коментари

коментара

Scroll To Top