Начална страница / Свят / Никол Шерцингер отново сама
Никол Шерцингер отново сама

Никол Шерцингер отново сама

Любовта между певицата Никол Шерцингер и автомобилният състезател Люис Хамилтън угасна. Двамата решили да се разделят след близо пет годишна връзка.

Връзката им беше много силна и искрена и издържа на какви ли не нападки и провокации. И двамата в момента имат много успешни карирери в областта в която работят.

Ангажираността и големите разстояния по между им са едни от причините да прекратят иначе идеалната им връзка. Графикът и на двамата бил много натоварен. В момента двамата прекарвали много повече време разделени.

Никол в момента обикаля цяла Америка, защото е жури в музикалния формат X-Factor. Участието в такъв формат не е първо за нея. Преди време участва отново в съшия формат.

Ежедневието и е много натоварено и не и остава време за абсолютно нищо. Няма нито свободна минута дори да се чуе с близките си по телефона. Какво остава и да поддържа връзка с Люис Хамилтън и то от хиляди километри разстояние.

Пилотът на Формула 1 също бил изключително ангажиран. В момента се намира в Швейцария и се подготвя за предстоящи състезания. За него също много важна е кариерата и не отстъпва дори и на любовта.

Поради тези причини двамата сложили край на любовта си, но запазват прексрасните си отношения и винаги ще останат добри приятели.

Те опровергаха слуховете, че двамата ще се женят. За съжаление това са само слухове и няма нищо вярно в тях. Това споделят пред таблоидите известната двойка.

Коментари

коментара

Scroll To Top