Начална страница / Свят / Полицай застреля и уби куче, което се опита да защити собственика си (ВИДЕО)
Полицай застреля и уби куче, което се опита да защити собственика си (ВИДЕО)

Полицай застреля и уби куче, което се опита да защити собственика си (ВИДЕО)

Странни случки стават в страната на „демокрацията“ Америка.

Случката се развива в град Хотърн, Калифорния. Всичко започва, когато съседи алармират в полицията, че в съседната къща се вдига силна музика. Човекът, който вдигал аларма в квартала с шумната си музика не се опълчил на полицаите, но искал да заснеме с телефона си как те го арестуват (има ги всякакви ненормалници в тази държава).

За нещастие човекът водил със себе си и кучето си. Преди полицаите да дойдат да го арестуват, той заключил домашния си любимец в собствената си кола.

Човекът не оказал съпротива на полицаите, но когато домашният му любимец видял че полицаите го закопчават, то (кучето) изкочило от прозореца на автомобила и нападнало униформените.

На полицаите не им останал друг вариант, освен да застрелят кучето.

Цялата тази драма се разиграла пред очите на много хора, които били случайни минувачи, но станали свидетели на грозната гледка.

Социалните мрежи вече гръмнаха с тази новина и много хора се обявяват в защита на собственика на кучето (чиято вина за случилото се според нашия екип е изцяло негова). Той пък от своя страна се зарече да съди полицаите, отнели живота на домашния му любимец.

Коментари

коментара

Scroll To Top