Начална страница / Свят / Риана и Крис Браун окончателно се разделиха
Риана и Крис Браун окончателно се разделиха

Риана и Крис Браун окончателно се разделиха

Дългогодишната любовна връзка между Риана и Крис Браун окончателно приключи! Причина за това е непоносимия характер на младата певица. Крис бил много търпелив и се стараел да угоди на всички претенции на барбадоската красавица.

Двамата се събраха отново през есента на миналата година. Това припомнят световните таблоиди. Тогава двамата си простиха миналите грешки и започнаха отначало връзката си. Много от почитателите на Риана бяха много скептични към тази стъпка на любимката им. Не бяха сигурни колко искренни и чисти са чувствата на рапъра Крис Браун. Повечето хора смятаха, че щом веднъж е посегнал на любимата си, няма да се посвени да я пребие отново.

Той посегна на Риана през 2009 година. Тя заведе дело срещу него и сега той още е наблюдаван от властите. След като се събраха отново, Крис прави всичко възможно да докаже на любимата си и феновете и че се е променил. Това държание не било за дълго. Красавицата била много претенциозна, много често изпадала в истерични пристъпи или дълбока депресия. Младия рапър бил търпелив известно време, но след това чашата на търпението му преляла. Той бил иницияторът да прекрати връзката им окончателно. Той е скучал дълго време сам и скоро след това отново възобновил връзката си с модела Каруче. Близки до рапъра спеделят, че много повече харесват новата му приятелка отколкото истеричната Риана.

Коментари

коментара

Scroll To Top