Начална страница / Услуги / Най-добрият софтуер за уеб дизайн
Най-добрият софтуер за уеб дизайн

Най-добрият софтуер за уеб дизайн

Вярно е, че много хора смятат, че уеб дизайнът е нещо невъзможно, освен ако не сте професионалист.

Истината обаче е, че ако искате да създадете собствен уебсайт, това е напълно възможно. Софтуерните платформи за уеб дизайн са изминали дълъг път и са по-интуитивни, отколкото си мислите.

Независимо дали искате да проектирате уебсайт за ваша лична употреба или се опитвате да спестите пари от сайт за вашия стартиращ бизнес, защо не започнете, като проучите тези софтуерни опции? Всички те са силно рекламирани заради своята използваемост и ще ви доближат до целта ви да имате процъфтяващ, добре изглеждащ и функционален уебсайт:

 1. Wix

Wix зае централно място като един от водещите софтуерни двигатели за уеб дизайн. Един от най-завладяващите аспекти на Wix е, че не е нужно да знаете нищо за кодирането, за да имате атрактивен сайт, който изглежда модерно. Намерете шаблон — има стотици — който работят за вашите нужди, и започнете да проектирате.

 1. Weebly

Подобно на Wix, Weebly ви дава възможност да създадете адаптивен уебсайт, без да се налага да знаете код. Можете да добавите всичко – от пазарска количка до оптимизиран за търсачки блог. Освен това Weebly предлага неограничен капацитет за съхранение. Недостатъкът е, че Weebly няма толкова много шаблони, колкото Wix. Това означава, че има по-голям шанс вашият сайт Weebly да изглежда подобен на този на конкурент.

 1. Duda

Duda е всичко, от което се нуждаете, за да започнете с уебсайт, базиран на шаблони. Не само имате капацитета да създадете сайт, използвайки техния прост интерфейс — дори ако имате технически затруднения — но дори можете да се насладите на ограничени маркетингови анализи. Не можете обаче да имате собствен имейл адрес в Duda.

 1. Squarespace

Търсите софтуер за дизайн на уебсайт, който е възможно най-опростен? Насочете се към Squarespace. Целта на тази платформа е вашият сайт да работи бързо. В момента Squarespace предлага почти 100 шаблона, като гарантира, че ще намерите такъв, който отразява вашия бизнес. Няма поддръжка по телефона сys Squarespace обаче. Вместо това ще трябва да получите всякаква помощ в уеб базирана среда.

 1. Yahoo SiteBuilder

Жадувате създател на софтуер за уебсайт с повече шаблони, отколкото всъщност имате нужда? Yahoo SiteBuilder има стотици, което ви дава възможност да намерите такъв, който е подходящ.

За основен сайт, който не е ориентиран към електронната търговия, Yahoo SiteBuilder работи много добре. Освен това е евтин, но ще трябва да платите за надстройки, като например създаване на адаптивен за мобилни устройства сайт – от който наистина се нуждаете на днешния пазар. Ако имате голям екип, ще ви хареса да имате под ръка до 500 имейл адреса, които да използвате като част от пакета.

 1. GoDaddy

Може да сте закупили домейни от GoDaddy в миналото. Сега можете да използвате GoDaddy не само за закупуване и хостване на домейни, но и за създаване на уебсайтове, базирани на шаблони. GoDaddy е много удобен за потребителя и предлага повече от 300 шаблона за вашите нужди.

За разлика от други сайтове за шаблонен софтуер, GoDaddy няма да ви даде автоматично никакви ваучери за рекламни кредити. Освен това няма да ви даде безплатен домейн. Ако това са фактори, които са важни за вас, друга компания за софтуер за шаблони може да бъде по-мъдър избор.

 1. Homestead

Homestead е друго от местоположенията за шаблони на уебсайтове, което прави създаването на вашия сайт сравнително лесно, но не предлага адаптивни теми. Можете обаче да платите за надграждане, за да сте сигурни, че вашият сайт е подготвен за мобилни потребители.

Ако искате маркетингови възможности, които са интегрирани в платформата, Homestead вероятно не е подходящото решение. Въпреки това, с неограничен брой уеб страници и пет имейл адреса, включени в основния пакет, това не е лоша инвестиция за първи уебсайт.

Как да разберете кой софтуер за уеб дизайн да изберете

Докато обмисляте всички опции за софтуер за уеб дизайн на пазара, ще искате да имате предвид следните съображения, за да стесните избора си:

 • Колко здрав искам да бъде уебсайтът ми?
 • Колко време трябва да инвестирам в развитието на моя уебсайт?
 • Колко пари съм готов да платя, за да имам уебсайт?
 • Би ли било по-добре да работя с дизайнер, за да създам уникален шаблон?

Отговорът на тези въпроси ще ви помогне да вземете решение, което ще задоволи вашите нужди, както и нуждите на потребителите на вашия сайт.

Източник – design4works.com

Коментари

коментара

Scroll To Top