Начална страница / Услуги / Нов салон за миглопластика отвори врати във Варна
Нов салон за миглопластика отвори врати във Варна

Нов салон за миглопластика отвори врати във Варна

Lash Boutique предлага качествени услуги и персонално отношение

 

Салонът Lash Boutique отвори врати във Варна!

Новото място за красота се намира на адрес ул. Евлоги Георгиев 1, и предлага на клиентките си най-високо качество на услугите, уютна и приятна обстановка и специално отношение. Към всяка дама се подхожда персонално, с усет към желанията й и с прецизност към детайла. 

 

А какви всъщност са услугите?

Основната процедура, която можете да си направите в новооткрития салон е миглопластика. Това е нова технология за красив и изразителен поглед, при която върху естествените мигли се поставят изкуствени косъмчета с помощта на специално лепило. 

Ако искате да се будите красива, да не прекарвате досадно време пред огледалото, гримирайки се всеки ден и да забравите за миглоизвивачката, доверете се на Lash Boutique и Женя Мянкова и си запишете час за посещение.

Собственикът на салона е професионалист с голям опит и желание за развитие и усъвършенстване. 

Затова и намерението и амбициите й са салонът да се разраства. 

В момента там се предлагат курсове за миглопластика, където прохождащите в занаята и тези, които искат да попълнят пропуски в знанията и уменията си, могат да се запишат. 

Те ще имат възможността да ползват качествени консумативи и професионални материали за миглопластика, да разберат как най-прецизно да изпълнят техниката „руски обем“, как се прави перманентен грим/микропигментация и какво е най-важно при изпълнението на грим за бала и булчински грим. Всичко това се случва под зоркия поглед на Женя Мянкова, която съблюдава процеса, дава напътствия и ценни съвети и показва нагледно техниките. 

А представилите се добре на курса ще имат възможността и да останат на работа в салона, който вече привлича клиенти.

 

Предлаганите услуги в Lash Boutique са изключително търсени и стават все по-търсени от дамите, които държат на външния си вид. 

 

Защо миглопластиката набира скорост?

Защото след процедурата, погледът е по-красив, дълбок и изразителен, няма нужда от гримиране всеки ден, поддръжката е лесна и в същото време визията е близка до естествената. 

 

Колко време издържат новите мигли?

От съществено значение тук са използваните продукти и по-конкретно какво е качеството на апликаторите, които се поставят. В Lash Boutique се използват консумативи и материали от висок клас, компромиси не се правят!

Все пак дамите с „нови“ мигли трябва да имат предвид, че в началото не бива да търкат очите си и да ги навлажняват, както и трябва да се лишат от плуване и сауна. Всичко това обаче само, докато засъхне лепилото. 

След това около 3 месеца могат да се радват на по-гъсти мигли и по-красив поглед. След изминаването на този срок процедурата може да се направи отново или изкуствените косъмчета да се отстранят. 

 

Ако станете клиент на новооткрития салон, всичко ще ви бъде подробно обяснено предварително, ще сте наясно и с възможните рискове от процедурите. Единствената заплаха е да получите алергия, иначе процедурата „миглопластика“ е безопасна и безвредна процедура. Какъв ще бъде резултатът зависи най-вече от нивото на професионализъм на козметика и на качеството на използваните продукти. 

Женя Мянкова ще ви даде съвети кое е най-добро за вас и как да поддържате красотата си. 

 

И не на последно място, в Lash Boutique ще се потопите в уютна и приятна обстановка, която ще ви предразположи и ще ви подтикне да идвате отново и отново. Освен, че се ползват качествени материали, салонът предлага и добро и стилно обзавеждане, за да може клиентките да се чувстват комфортно по време на извършваните процедури. 

 

Lash Boutique е новото бижу в морската ни столица Варна и новият най-верен помощник на жените по пътя им към красота и съвършена визия. 

 

Коментари

коментара

Scroll To Top