Начална страница / Услуги / Професионална смяна на щрангове за икономия на време и разходи
Професионална смяна на щрангове за икономия на време и разходи

Професионална смяна на щрангове за икономия на време и разходи

Тръбите, от които се изградени различните битови системи са от различен материал, но всеки има определен срок за експлоатация. На този етап неотложна е смяната на щранговете в старите сгради, където са използвани метални тръби.

Металните тръби се ползват вече повече от 50 години и корозията е оказала своето въздействие. Натрупаната във вътрешността на тръбите ръжда е причина за влошеното качество на водата и за проблемите в канализационния щранг. Само поставянето на нови хоризонтални и вертикални тръби може да осигури нормална работа на всяка от системите – отопление, водоснабдяване и циркулация. Резултатът е най-добър когато това се направи от абонатната до последния етаж.

Този ремонт е много отговорен, което изисква към него да се подходи много внимателно. Решението е професионална смяна на щранговете. Това е най-лесния начин да се икономисат време и пари. Собствениците на жилища в жилищната сграда трябва да решат кога да започнат да действат, защото щранговете са обща собственост и всеки трябва да се включи в заплащането на услугата. Нататък нещата са лесни – намиране на добри професионалисти и смянатата на тръбите започва.

Първият етап от смяната на щранговете е по-труден и отнема повече време. Той обхваща отстраняването на старите метални тръби, които са корозирали и трудно се работи с тях. След това се поставят новите тръби, които обикновено са от полипропилен. Професионалистите от фирма за ВиК услуги се справят бързо и отговорно с всичко в рамките на работния ден. Поставените нови полипропиленови тръби имат много предимства – леки са, имат добър външен вид и гладка повърхност. Определящото им предимство е това, че не корозират.

Винаги препоръките са да се ползват услугите на ВиК фирма, защото работниците имат опит, разполагат с необходимото техническо оборудване и ремонтът ще бъде направен на желаното ниво. На всеки нов щранг се поставя спирателен кран, което е важно за бъдещата му работа и поддръжка.
Предимствата на цялостната смяна на щранговете са много, но преди всичко вие ще икономисате време и средства. За цялостния ремонт фирмите правят отстъпки в цената и смяната на тръбите ще приключи за един ден. Само за този ден вие ще бъдете положени на шум и прах, а и водата ще бъде спряна за кратко време.

Коментари

коментара

Scroll To Top