Начална страница / Услуги / Уеб дизайн: индивидуален за вашата марка или готов шаблон?
Уеб дизайн: индивидуален за вашата марка или готов шаблон?

Уеб дизайн: индивидуален за вашата марка или готов шаблон?

В днешно време силното уеб присъствие е от съществено значение за всеки бизнес.

Обичаме да мислим за уебсайтовете като за виртуални витрини. Това е първото нещо, което потенциалните клиенти виждат, когато открият вашата марка онлайн. Ако изглежда разхвърлян и непрофесионален – или идентичен с другите магазини на улицата – има вероятност клиентите ви да минат и да не останат, за да научат повече.

Въпреки че готовите шаблони за уебсайтове са бърз, достъпен и лесен начин за създаване на професионално изглеждаща страница онлайн, струва си да обмислите инвестирането в уеб дизайн, който е поръчков за вашите бизнес нужди.

По-долу обясняваме причините, според mobiaf.com, поради които трябва да изберете уникален уеб дизайн вместо безплатен или рентабилен шаблон.

По мярка за вас.

Въпреки че предварително разработените шаблони разполагат с някои персонализируеми функции, като цвят и размер на шрифта, те рядко са напълно адаптивни до степен, че да се вписват безпроблемно в марката на вашата организация.

С дизайн, създаден от нулата, можете да гарантирате, че не само визуалните ефекти, но и функционалността са изцяло съобразени с вашата компания и нуждите на вашите клиенти.

Незабравим.

Опитните потребители на интернет виждат едни и същи оформления за бизнес уебсайтове отново и отново, украсени с повтарящи се изображения на организирани срещи и ръкостискания.

Всички знаете това, за което говорим, нали?

Като изберете специално създаден сайт, можете да се отдалечите от тази тенденция и да направите изживяването на клиентите си много по-интересно и ангажиращо.

Изпъкнете във вашата индустрия.

Това добре ни води до следващата точка. Ние обичаме да се противопоставяме на тенденцията, когато става въпрос за традиционните сектори.

Защо да имате уебсайт, който изглежда точно както вашите конкуренти, когато можете да удивите аудиторията си с нещо по-специално?

Има над един милиард уебсайта и потребителите лесно могат да бъдат изключени или да им стане скучно, като видят едно и също старо нещо. Така че бъдете сигурни, че вашата невероятна организация няма да се изгуби в голямото море от уебсайтове, които са избрали същия безплатен шаблон като вас.

Отзивчив и надежден.

Въпреки че много уеб шаблони стават все по-удобни за мобилни устройства и реагиращи на най-често срещаните устройства, неизбежно е някои предварително направени оформления да изостанат, тъй като технологията се променя бързо.

Като работите с дизайнер и уеб разработчик, получавате достъп до техните задълбочени познания, както и изживяване на авангардна функционалност за вашия сайт.

Професионалистите могат да ви посъветват какви инструменти и функции трябва да включите, за да сте сигурни, че вашите клиенти могат да навигират с лекота във вашето цифрово пространство.

Вие сте в пълен контрол.

Притежаването на уебсайт, който е изцяло съобразен с вашия бизнес и марка, означава, че имате силата да правите подходящи промени в бъдеще, докато вашата организация расте и се разширява.

Междувременно, тъй като вашият бизнес и дигиталната сфера неизбежно се променят, вие разполагате с екип от експерти, които да ви подкрепят при всякакви промени в уебсайта, които може да се наложи да направите в бъдеще.

Коментари

коментара

Scroll To Top