Начална страница / За дома / 8 нестандартни торти за рожден ден
8 нестандартни торти за рожден ден

8 нестандартни торти за рожден ден

Когато говорим за торти за рожден ден, няма как да не вмъкнем, че колкото по-оригинални са, толкова повече им се радват всички. Ако се доверите на нестандартна и интересна торта, няма да сбъркате. Защото винаги може да впечатлите с… вкусна торта.

Торта, грациозна като паун

Тази вкусна торта за рожден ден е не просто с оригинален дизайн, но и с неповторим вкус. Мекият и нежен пълнеж в комбинация с висококачествените продукти, използвани при приготвянето,  са доказателство, че тортата „Паун“ е прекрасен избор за детски рожден ден.

Торта мечта за всяка дама

Това вкусно изкушение комбинира всичко от света на жените: естествена красота и елегантност, подчертани с помощта на аксесоари и гримове, опасен чар (карти за игра) и ум като бръснач, съчетан с умението да успяваме (доларчета). Ако подарите това вкусно изкушение на вашата половинка, със сигурност ще спечелите благоразположението ѝ за дълго време.

Букет от… торти за рожден ден

Едва ли някой би се сетил вместо букет от цветя да подари това вкусно изкушение. Оберете точките с тази оригинално сладка изненада.

Торта водолаз

За специални поводи като юбилей се изисква тортата да бъде тематична. Това красиво аранжирано морско дъно е чудесен начин да зарадвате свой близък приятел, който е фен на риболова или морския свят.

Нежна феерия от цветя и кадифе

Тази красива торта на два етажа съчетава в себе си нежност и изтънчен вкус. Идеална е за поводи като пълнолетие, юбилей или рожден ден на нежна и красива дама.

Да живее музиката!

За хора, които се занимават с музика, или обичат да пеят, тази вкусна торта с микрофон ще бъде чудесна изненада за рожден ден или друг повод.

Торта за рожден ден с компютърна игра

За феновете на компютърните игри, за маниаците или за ИТ специалистите – това вкусно изкушение ще бъде радост за окото и удоволствие за сетивата. Със сигурност първо ще опитат да „поиграят“ на компютъра, защото е досущ като истински.

Торта за рожден ден за принцеси

Какво е една принцеса без своята корона? Просто красавица. Изберете тази красива и вкусна торта за рожден ден и зарадвайте своята малка/голяма принцеса, като ѝ вдъхнете увереност. (Тази торта е изключително подходяща за малки момичета – много ще ги впечатли).

Всички изображения на торти са взети от tortikolekcia.com.

Винаги може да изпъкнете с красив подарък за рожден ден. Оригиналната вкусна торта винаги прави добро впечатление.
Изберете и подарете
– чудесен вкус и красив спомен!

Виж още: Картичка с пожелание за рожден ден в 7wishes

Коментари

коментара

Scroll To Top