Начална страница / За дома / Как да изберем добър климатик на добра цена
Как да изберем добър климатик на добра цена

Как да изберем добър климатик на добра цена

Без колебание може да се каже, че поставянето на климатик е най-добрият начин да се погрижите за приятната атмосфера и уюта на едно жилище. Този тип уреди са уникални с това, че могат да осигурят много добри условия за живот както през лятото, така и през зимния сезон.

Но докато изборът на климатик не се поставя под съмнение, много по-трудно е да се реши кой точно тип климатик е подходящ за вашия случай. Всъщност, изборът е толкова сложен, че дори и за едно и също жилище може да е нужно инсталиране на различен уред в различните стаи.

Как да се насочим към подходящ продукт

На първо място, за да се насочите в правилната посока трябва да се ориентирате към магазин, който предлага добри условия (разгледайте предложенията на eclima.bg). Погледнете дали са включени монтаж, доставка и какви са условията на гаранционния сервиз.

Второто нещо, за което трябва да се погрижите е да калкулирате какъв точно трябва да бъде уредът по отношение на мощността. Тук е важно да се изчислят дължина, ширина и височина на помещението за да се знае каква е точната кубатура.

Важен момент е и подборът на марка. В търговската мрежа можете да избирате измежду огромно разнообразие от климатици, като марките варират от смущаващо скъпи до подозрително евтини.

И двете решения са твърде крайни, като съветът на експертите е да се подбере марка, която да съчетава надеждност, качество и разумна цена, каквито са например климатиците Gree.

Те с доста предпочитани, тъй като напоследък добиха (с основание) доста голям популярност в България. Това е много голям пробив, имайки предвид, че страната ни предлага огромен избор и е трудно да се пробие измежду агресивната конкуренция.

Не бива да се пропуска и това за колко стаи ще се нуждаете от климатик. Експертите препоръчват ако ще климатизирате повече от едно помещение, непременно да помислите за опцията да се постави мултисплит система.

Това позволява да свържете повече от едно вътрешно тяло с едно външно, като в същото време, вътрешните тела работят независимо едно от друго и могат да поддържат без проблем различна температура във всяка стая.

Коментари

коментара

Scroll To Top