Начална страница / За дома / Как трябва да съхранявам продуктите си за баня?
Как трябва да съхранявам продуктите си за баня?

Как трябва да съхранявам продуктите си за баня?

Организирайте вашите продукти за баня по логичен начин и ги дръжте в пространство, което е едновременно практично и функционално. Като съхранявате вашите продукти за баня в пространство, което е не само функционално, но и практично, ще можете да намерите това, от което се нуждаете много по-бързо.

Организирайте ги по функции

Организирането на продуктите за баня по функции може да направи голяма разлика в ежедневието ви. Независимо дали трябва да разчистите нещата или да презапасите, организираното пространство ще ви държи на път.

Ключът към организирането на продуктите за баня по функция е да държите еднакви елементи заедно. Например, съхранявайте конеца до четката си за зъби. Това ще насърчи използването на конец за зъби. Трябва също така да се уверите, че вашият шкаф за лекарства е организиран. Съхранявайте лекарствата си в прозрачни контейнери. Така ще ви е по-лесно да видите какво имате.

Друг начин да организирате продуктите за баня, е да инвестирате в контейнери за съхранение. Можете да включите кошчета, предназначени за козметика и тоалетни принадлежности. Можете също така да инвестирате в плетени кошници, които могат да съхраняват обемисти предмети. Ако имате разливи, използвайте пластмасови контейнери за съхранение на течности.

Друг съвет за организиране на продуктите за баня по функция е да използвате прозрачен акрилен органайзер. Те са издръжливи и визуално привлекателни. Можете да ги съхранявате на скрито място или да ги поставите на висок рафт в килера.

Подредете ги

Независимо дали сте на пазара за ново място за съхранение в банята или искате да обновите съществуващото си пространство, подреждането на вашите продукти за баня е добър начин да се възползвате максимално от пространството си. Освен това е чудесен начин да направите банята си да изглежда чиста и стилна. Можете да използвате тази подредена система за съхранение, за да съхранявате всичко – от сухи стоки като тоалетна хартия до козметика.

Можете също така да подреждате продуктите си за баня по различни други начини. Например, можете да подредите четките си за зъби върху малък поднос, да използвате куки, за да закачите хавлиите.. Други начини за подреждане на вашите продукти за баня включват многостепенна система с чекмеджета или свободностоящи колички.

Предпочитаното място за съхранение в банята за много собственици на жилища са плетени ратанови кошчета, които могат да бъдат подредени под мивката или върху рафтове. Можете дори да ги използвате, за да съхранявате вашите лекарства. Тези многофункционални кошчета могат да бъдат закрепени с музеен гел, за да останат на място.

Разредете банята си

Да се ​​отървете от вашите продукти за баня е по-лесно, отколкото си мислите. Можете да разчистите продуктите си за баня, като сортирате подобни елементи заедно. Можете да групирате подобни елементи заедно по категория или тип. Това може да ви помогне да добиете представа какво имате.

Някои продукти могат да останат неизползвани месеци или дори години. Може дори да имат срок на годност. Когато разчиствате бъркотията, не забравяйте да обърнете голямо внимание на тези дати. Отърването от продукти с изтекъл срок на годност може да ви помогне да освободите място за по-важни неща.

Един от начините да се отървете от продуктите за баня е да ги дарите. Много магазини приемат артикули, които не са използвани. Можете дори да ги дарите на местна благотворителна организация.

Повече за това как да обзаведете банята си, както и как да я структурирате, може да разгледате тук.

Коментари

коментара

Scroll To Top