Начална страница / За дома / Каква е разликата между модулна кухня и кухненски комплект?
Каква е разликата между модулна кухня и кухненски комплект?

Каква е разликата между модулна кухня и кухненски комплект?

И така каква е разликата между модулна кухня и кухненски комплект?

И двата типа са съставени от модули. И повечето кухни, предлагани на пазара днес, са модулни. Но има значителни разлики, за които е по-добре да знаете предварително.

Кухненски комплект

Не можете да промените конфигурацията. Доставя се само комплектът шкафове и то само в декорирания декор. Тези точки се определят от производителя. Например. Комплектът включва: шкаф за мивка, шкаф за маса, молив и два шкафа за стена. Добавянето на друг шкаф с чекмеджета или премахване на молив, който не ви е необходим, няма да работи. Също така е невъзможно да се промени цветът и покритието на фасадите. Най-много можете да изберете местоположението, ляво или дясно. Обикновено цената се определя за целия комплект.

Модулна кухня

В миналото добрите кухни се правеха само по поръчка. И днес зашеметяващите кухни са достъпни за всеки благодарение на модулния дизайн. Сега вече не е необходимо да се свързвате със специализирана компания, за да проектирате кухнята на мечтите си. Можете да го направите сами. Стилът и декорът са разработени от фабричните дизайнери Получавате продукт, готов за дизайн, където всеки детайл е подбран с вкус и перфектно съчетан. Трябва само да определите вида и броя на модулите и да ги подредите в удобен за вас ред. И ето още една разлика, която не се предлага в типичните магазини – можете да поръчате един плот срещу допълнително заплащане. Така винаги и лекота ще съчетаете кухненските шкафове с дизайна на мебелите в кухнята. Ако пространството ви го позволява можете да поставите голям кухненски остров с високи бар столове, вместо стандарна трапезна маса.

Вижте как изглеждат сайтовете за поръчка на модулна кухня. В тях ще намерите различни елементи от поредицата, която ви интересува и ще разберете цената на всеки от тях.
Крайната цена ще бъде известна след комплекта модули. Пресметнете добре, защото всеки модул има различна цена.

Надяваме се че тази статия е била полезна за вас и вие ще вземете най-доброто решение.

Успех!

Коментари

коментара

Scroll To Top