Начална страница / За дома / Предпочитаните модулни портманта
Предпочитаните модулни портманта

Предпочитаните модулни портманта

При обзавеждане на жилището всеки се стреми да изгради интериор, който да се откроява с красота и хармония. Коридорите са особено важна част при оформяне на общия интериор. Това са сравнително малки по площ помещения, но имат много отговорна задача – да понесат голямо натоварване и същевременно да са красиви и уютни.

За да се постигне тази цел е много важно какви мебели ще се използват. Напоследък все по-често се предпочитат модулни портманта. Разнообразието в търговската мрежа е много голямо – предлагат се стандартни портманта и модулни. Това позволява на клиентите да направят своя избор така, че да обзаведат своя коридор по най-изискания според тях стил.

Стационарните модели имат това предимство, че още със закупуването се поставят и те поемат функциите си. При модулните мебели може да се наложи по-дълго време да се търси някой елемент, който желаете да добавите. Практичното при модулните мебели е, че може да се комбинират различни модули и да се поставят на различни места. Например, предлагат се самостоятелни закачалки, но в един стил, което позволява да се комбинират и да заемат площ, колкото желае собственика. Понякога се добавя към тях скрин с много чекмеджета, които могат да поемат много вещи. Възможна е комбинация с шкафове с различни размери и форма.

Модулите се предлагат в еднакъв стил, материал, цвят. Може да се комбинират модули в един стил, но в различни цветове в обща гама за да се предаде свежест на коридора. Все пак това е входа към останалите стаи и е първото нещо, което се вижда от гостите. Предлаганите различни по цвят и размер закачалки позволяват да се оформят интересни портманта, които да радват домакините и гостите.

Стационарните и модулни портманта се изработват от различни материали – дърво, ламинирано ПДЧ. Изработените от дърво са много красиви, но ППДЧ е материал, който е по-подходящ за коридори. Мебелите от ламинирано ПДЧ се почистват по -лесно и грижите за тях са по-малко.

Портмантата са практична и функционална мебел. Комбинацията с различни по размер огледала улеснява сутрешния тоалет. Многото чекмеджета осигуряват място както за обувки и домашни чехли, така и за много други вещи. В онлайн магазините също може да разгледате каталозите и да направите вашия избор.

Коментари

коментара

Scroll To Top