Начална страница / Здраве / Протеин – в какви рецепти можем да го включим
Протеин – в какви рецепти можем да го включим

Протеин – в какви рецепти можем да го включим

Живеем в 21 век и това ни позволява пред нас да се разгърне един наистина различен свят. Всеки човек има свободата и възможността да избира какъв начин на живот да живее, какви цели да си поставя и колко стриктно да ги следва. Всъщност няма никакво значение дали сте на 20 или на 60 години, то по-значимо е как се чувствате отвътре. Истината е, че напоследък ни прави засилено впечатление как младите предпочитат да залагат на изключително вредни храни, докато зрелите хора насочват вниманието си към, здравословен начин на живот.

Ние силно вярваме, че красивата външност на човек е резултат от грижите, които той полага за себе си. нямаме предвид единствено онези разкрасяващи процедури, които са временно решение, а цялостното отношение към нас самите. В тази статия ще разсъждаваме малко по-философски върху това какво трябва и не трябва човек да си забранява, така че да живее пълноценно. Не това обаче заляга в епицентъра на днешния текст.

Ще си позволим да споделим пред всички вас няколко изключително вкусни и лесни за приготвяне рецепти, в които участва протеиновите добавки. Преди обаче да ви разкрием за тайните на кулинарните шедьоври, то ще споменем, че протеинът е изключително важен за правилното функциониране на тялото. За разлика от мазнините и въглехидратите, които са също от такова значение, то белтъчините не си трупат запаси и се изразходват на момента. Това, на свой ред значи, че човек трябва непрестанно да ги включва в менюто си, така че да се чувства тонизиран отвътре и с изваяна фигура, когато се погледне в огледалото.

Сладко и солено, вкусно протеиново

Дори и да си мислите, че протеинът, като съставка, присъства единствено при направата на десерти, то следва да ви разочароваме и да ви кажем, че всеки от вас има възможността да си приготви както сладки изкушения, така и солени разядки, които да похапва с наслада върху филия пълнозърнест хляб. Всъщност за тази хранителна добавка не съществуват граници и ние сме изключително щастливи, че днес тя е толкова разпространена.

Преди доста време към нея са протягали ръце единствено мъжете културисти, тъй като е било смятано, че след приема на протеин тялото се трансформира до неузнаваемост и е твърде вероятно, ако жените го включат в менюто си, то да заприличат значително много на своите половинки като телосложение. Разбира се, това е една от огромните заблуди и ние сме категорични, че в едно подобно твърдение няма грам истина.

Сега да преминем към бързите рецепти, за които няма да споменаваме точни съставки, тъй като смятаме да оставим това на вашето въображение. Първото, което трябва да имате под ръка, е кутия от вашия любим протеин, който използвате за направата на шейковете си. За предпочитане е да разполагате с два вида, като единият от тях е лишен от вкус. Той е подходящ за разядки и можете спокойно да го смесите с орехи, крема сирене, топено сирене, чушка и каквото друго пожелаете. Другият, както и сами предполагате, е идеален за мусове, сладоледи, палачинки и всякакви други изкушения.

Ако се чудите от къде да си набавите висококачествен протеин, то нашият съвет е да посетите онлайн магазина FitnesHrani.com.

Коментари

коментара

Scroll To Top