Начална страница / Филми и сериали / bTV спира турските сериали
bTV спира турските сериали

bTV спира турските сериали

bTV спира излъчването на турските сериали! Това съобщи в интервю за вeстник 24 часа изпълнителният директор на медията Вики Политова.

Медията постоянно се развива, като печели все по-голям дял от зрителите със предаванията и обективното мнение по въпроси свързани с обществеността.

Телевизията няколко пъти сменя собствениците си, но сегашните притежатели имат совя концепция за развитие, споделя госпожа Политова. Медията винаги се е ръководила от мнението на зрителите и затова те винаги са държали да се съобразяват с него.

Напоследък се усеща един отлив от турските сериали и това подсказва на много почитатели на сапунките, че скоро bTV съвсем ще спрат да ги излъчват. Феновете им са много разочаровани защото бяха свикнали със интересните истории и преживявания на героите от сериалите.

От телевизията вече са сменили тактиката и са решили да залагат на наши продукции. Тази тенденция е от доста време и има за цел да се развива и за напред. Първият излъчен BG сериал, който се излъчи и имаше огромен интерес беше „Стъклен дом“. Сериала беше в три сезона и успя да привлече доста фенове.

След него беше пуснат и крими сериала „Седем часа разлика“, който все още не е завършил. Не се излъчва поради неуредици от по висша инстанция, споделят от медията.

С излъчването на български филми и сериали в прайм тайма, bTV целят съвсем да спрат излъчването на турски сапунки. Според тях хората вече са се наситили на този тип предавания и е време зрителя да се радва на нещо ново и невиждано до сега.

На есен предстои и да видим новата програмна схема на телевизията, която всички се надяват да им хареса. От медията обещават да има нови интересни предавания и филми.

Коментари

коментара

Scroll To Top