Начална страница / Филми и сериали / „Столичани в повече“ бият турските сериали по рейтинг
„Столичани в повече“ бият турските сериали по рейтинг

„Столичани в повече“ бият турските сериали по рейтинг

Турските сериали бяха обзели огромна част от телевизионния ефир и времето на зрителите. Години наред многобройни фенове се радваха на сериалите от близката ни съседка и с нетърпение очакваха срещата си с тях.

От известно време, обаче bTV променят тенденцията и това не се харесва много на почитателите на турските сапунки. От медията решиха да сменят стратегията и да заложат на български сериали.

Голяма част от аудиторията беше доволна от появата на нашите продукции. След започването на много от сериалите си пролича скок в рейтинга на телевизията.

Един от сериалите, които много се хареса на публиката и измести турските сериали е „Столичани в повече“. Продукцията на Любо Нейков и Евтим Милошев беше много добре замислена и това донесе голям успех на създателите и.

Сюжетът е такъв, че се доближава много то бита на българина. В него сценаристите застъпват проблеми от ежедневието на българина.

Всяка сряда хиляди зрители се запътваха към телевизора за да проследят житейските неволи на двете враждуващи фамилии.

Това пролича и в рейтингите, отчитата от bTV. Те са много доволни защото лека полека тенденцията да се излъчват турски сериали се измества.

Наскоро дори и от националната медия съобщиха, че това им е една от целите. Именно българските продукции да изместят турските.

Трябва да се отбележи, че и почитателите на турските сериали са многобройни и това никак не им се харесва. Някои дори споделят, че ще спрат да гледат bTV.

Коментари

коментара

Scroll To Top